29 دی 1400

درخواست فسخ نکاح

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.خانم هستم . بیش از 10 سال هست که شوهرم بیمار دیابتیک است و انسولین تزریق می کند و دچار ناتوانی جنسی می باشد و هیچ رابطه زناشویی در این مدت نداشتیم. البته به پزشک هم برای درمان مراجعه نکرده. ایا میتوانم در دادگاه درخواست فسخ نکاح کنم. اگر چنین دادخواستی بدهم چقدر طول می کشد که بتوانم‌ طلاقم رو بگیرم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خیر فسخ نکاح امکان ندارد ولی شما میتوانید دادخواست طلاق بدهید و به بیماری زوج و شروط 12 گانه مقرر در عقد نامه و عسر و حرج استناد نمایید و نتیجه خواهید گرفت