09 مهر 1402

تقاضای استرداد فرزندی که به سن رشد رسیده است

دسته بندی : خانواده | استرداد طفل
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
دختر من تا حالا پیش من زندگی میکرده و خانمم آچهارشنبه هر هفته طبق حکم دادگاه میومد دختر وپسرم رو میبرد و جمعه هر دو رو پس میاورد ولی جمعه گذشته فقط پسرم رو اورده تحویل داده و دخترم رو نیاورد و خانمم میگه چون دخترم سه روز پیش 9 سال قمریش تموم شده و دوست داره با من زندگی کنه نیاوردمش ... سوال اینه که آیا ایشون میتونن به صرف اینکه دخترم خودش نخواسته بیاد اونو نیاره ایا میتونه پیش خودش نگهش داره بدون حکم و یا رای دادگاه ؟؟ و من میشه شکایت استرداد طفل بزنم یا چون دخترم 9 سالش شده دیگه نمیشه؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم وکیلوند با سلام _ حرف همسر شما قانونی است ،فرزندان بعد از رسیدن به سن رشد که 9 سال قمری در دختر و 15 سال قمری در پسر میباشد میتوانند خودشان تصمیم بگیرند که نزد پدر زندگی کنند یا نزد مادر ،و شما نمیتوانید دادخواستی مطرح کنید مبنی بر استرداد آنها.