29 دی 1400

فسخ نکاح بعلت عدم بکارت

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من چهارساله با همسرم عقد کردیم دو سال هم هست با هم زندگی نمیکنیم تو پروسه طلاق هستیمم این اقا همش دائم خیانت میکردن چون متوجه شده بودم و میخواستم ترکشون کنم از من کاغذ گرفتن که بنویس من مهریه نمیخوام این اقاهم میتونه ازاد باشه هرکاری دلش خواست بکنه و اینکه من دختر نبودم پرده بکارتم رو با فلان اقا از دست دادم چون اسم یکی از اشناهامونو گفت نوشتم من بخاطر ابروم دوسال با این اقا زندگی کردم چون دائم تهدید میکرد اگه بری کاغذتو به همه نشون میدم حالا رفته شکایت فسخ نکاح به دلیل عدم بکارت داده که گفته من نامه کتبی با اثر انشگت و امضا دارم و به این خانم مهریه ای تعلق نمیگیره ایا من میتونم ثابت کنم با زوز این کاغذ و گرفته و اینکه مهریه بهم تعلق میگیره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام موضوع شما در دادگاه قابل دفاع است و با توجه به اینکه خیار فسخ نکاح به علت تدلیس فوری است و مدت 4 سال از عقد گذشته است فسخ نکاح امکان ندارد و قضات حکم به فسخ نکاح نخواهند داد و زوجه میتواند در دادگاه اثبات نماید که با زور و تهدید این سند را امضا کرده است و زوجه هم می تواند دادخواست مطالبه نفقه معوقه و مهریه را مطرح نماید