29 دی 1400

ارث بردن زوج در صورت فوت زوجه

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام. یک سوال در خصوص ارث داشتم.
اگه یک خانومی از همسر اولش دوتا دختر داشته باشه و بعد از یه مدت همسر اولش فوت کنه و یه مدت دیگه دوباره ازدواج مجدد داشته باشه( از همسر دوم فرزندی هم نداره)
خواستم بدونم راهی هست که این خانوم بدون اینکه اموالی رو به نام دوتا دخترهاش بکنه( مثل خونه), بعد از اینکه این خانوم فوت کرد این اموال فقط به دوتا فرزند دخترش برسه و همسر دوم هیچ ارثی از اموال به ارث نبره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم در صورت فوت شما، همسر شما چون فرزند دارید، یک چهارم اموال شما را به ارث می برد . قواعد ارث آمره هستند و جای هیچگونه تخطی از این قواعد نیست. شما میتوانید اموالتان را یا صلح کنید یا هبه به فرزندانتان، در اینصورت همسرتان از شما ارثی نمی برد. موفق و موید باشید.