29 دی 1400

امکان منتفی شدن توارث زوج از زوجه خود

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام.
اگر خانومی از همسر اول خود که فوت شده دوتا دختر داشته باشه و بعدا ازدواج مجدد کنه (از همسر دوم فرزندی نداره)
آیا راهی وجود داره بدون اینکه این خانوم اموال رو به نام دخترانش بکنه بعد از این که این خانوم فوت کرد این اموال(مانند ملک) فقط به دوتا دخترش به ارث برسه و به همسر دوم چیزی از این اموال ارث نرسه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ قواعد مربوط ب ارث آمره بوده و امکان محرومیت وراث قانونی از ارث و ترکه متوفی وجود ندارد لیکن میتوانید در زمان حیات همه اموال خود را بواسطه عقود قانونی از جمله صلح و هبه ب فرزندان خود منتقل نمایید تا ترکه ای برای بعد از فوت و توارث باقی نماند صلح عمری در این موارد معمولا راهی معقول و کارساز هست موید باشید