29 دی 1400

طرح شکایت کارگر از شرکت بدلیل الزام ب مشاغل سخت

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام اینجانب یکی از کارگر های شرکت پگاه تهران هستم درشهریور ماه هین کار دچار حادثه شدم به دلیل پارگی دیسگ کمر وعمل جراحی پس از استراحت پزشگی بازگشت کار گرفته وبه کارخانه برگشتم که با توجه به شرایط پیش اومده برای دیسک کمرم شرکت هیچ توجه نکرده وبنده را به کار های سنگین فرستادن الان حدود ۳ماه که بازگشت کار گرفتم ولی باتوجه به عمل دیسک کمر کار سنگین نمیتونم انجام بدم وشرکت هم توجه نمی‌کندو به بنده میگن اگه نمیتونی انجام بدی کار و از ادامه همکارمعزورن الان ممکنه راهنمایی کنید میشه شکایت کرد.۳.۵ سال که دارم اونجا کار میکنم پیمان کار هستم ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در اینخصوص میتوانید مستند ب مدارک پزشکی و دیگر ادله و شواهد در اداره کار محل شرکت اقدام ب طرح شکایت کنید موضوع در صلاحیت هیئت تشخیص و حل اختلاف هست و با طرح شکایت مستند قطعا ب مدارک توجه و ب وضعیت شما رسیدگی خواهد شد در ضمن هرگونه رای صادره از مراجع مربوطه برای شرکت مذکور لازم الاجرا و تمرد از آن تخلف هست موید باشید