29 دی 1400

تقسیم ارث در زمان حیات خود فرد متوفی

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باعرض سلام وخسته نباشید..پدر بنده ۵۰۰ متر زمین حدود ۶سال پیش به عنوان ارث زمین ساختمانی سندنوشته وبه امضا ایشان ومهر شورا اسلامی رسیده حالا بعداز این مدت ایشان زمین را فروخته..آیا ایشان حق این کار را دارند..من باید چکار بکنم..؟شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم سوالتون رو بد نوشتین. اما انشالله که متوجه شده باشم. اگر پدر شما در قید حیات، زمین خود را مابین شما تقسیم نموده و سپس همان زمین را فروخته است باید خدمت شما عارض بشم که تقسیم ارث بعد از فوت هست. هر توافقی دال بر تقسیم ارث در زمان حیات فرد، نافذ نمی باشد، مگر آنکه از سند تنظیمی صلح را بتوانید برداشت نمایید که بنظر با گفته های خودتان بعید بنظر می رسد.