29 دی 1400

فحاشی وبد وبیراه گفتن شوهر

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من همسرم به من همه چی بد و بیراه میگوید من را دوست ندارد و فقط به حرفای خواهراش و مادرش گوش میدهد و من که همسرش. هستم من را قربون صدقه آنها میکند همیشه دعوا راه می اندازد با من دعوا میکند و میگوید من فقط خواهر هایم را دوست دارم و خواهرهایش هم به من همه چی میگویند متلک میاندازند با من دعوا میکنند من هم جوابشان را نمیدهم و ناراحت میشم بغض میکنم نامزد هستم و تازه ۷ ماه است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی برای حل مشکل می توانید با مشاوران خانواده مشاوره نمایید واگر همسر شما قابل اصلاح نبود از طریق مطالبه مهریه اقدام نمایید وبصورت توافقی ازهم جدا شوید