29 دی 1400

تعلق بیمه به شخص کارگری که سکته کرده

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسر من سکته کرده در کارگاه بیمه از طریق کارگاه بوده آیا به ایشان دیه تعلق می گیره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربرگرامی اگر حادثه درمحل کار اتفاق افتاده وکارگاه دارای بیمه حوادث ومسولیت می باشد می توانید از بیمه استفاده کنید وشامل بیمه فوت ونقص عضو وسایر مواردباشد واز محل بیمه غرامت طبق قراردادبیمه تعلق خواهد گرفت واگر بیمه نیست باید از کارفرما شکایت کنید