اعسار از پرداخت مهریه

دسته بندی : خانواده | طلاق
علیرضا ربیعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
آیا در صورت درخواست طلاق از طرف مرد و صادر شدن حکم طلاق، آیا اعسار مهریه مرد مورد قبول واقع می شود یا مرد باید به صورت یکجا مهریه را بپردازد
بعضی از وکلا می گویند حکم طلاق محکومیت مالی نیست چون در صورت اجرا نکردن حکم طلاق بعد از سه ماه حکم باطل می شود و لذا اعسار آن هم قبول نمی شود.
بعضی هم می گویند اعسار را قبول میکنند منتهی در صورت طلاق مرد اعسار را سنگین می گیرند یعنی پیش قسط سنگینی می برند.
حتی ینده حضوری رفتم به یک شعبه دادگاه خانواده و از یک قاضی پرسیدم
ایشاه بیان کردند که من نصف مهریه را پیش قسط میبرم
حتی گفتم بنده نال و اموالی ندارم یه کارمندم
گفتند که کاری ندارم من نصفش را پیش قسط میبرم
اگه اینطوری باشه نصف مردا زناشونو طلاق میدن
واقعا چرا در اعسار وقتس که مرد طلاق میده با وقتی که زن مطالبه میکنه باید تفاوت قائل بشند؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام تشخیص اقساط مهریه به اوضاع و احوال شما ارتباط دارد قاضی نمی تواند سلیقه ای عمل نماید در صورتی که دادنامه صادره ایشان خلاف قانون باشد شما می توانید تجدیدنظر خواهی نمایید موفق باشید