30 دی 1400

وکالت در طلاق به زن داده شده آیا زن باید برای مرد وکیل بگیرد؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام درصورت داشتن وکالت طلاق ایا باید خانم برای اقا وکیل بگیرد یا خود اقا میتوانند حضور داشته باشند؟و طلاق توافقی حدودا چقدر طول میکشدمثلا در مشهد

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم اگر زن وکالت در طلاق داشته باشد باید برای همسر خود وکیل بگیرد چراکه خود نمی تواند هم به جای خود و هم به جای همسر قرارگیرد همچنین مجوز حضور در محاکم وکیل بودن است اما خود مرد نیز می تواند در دعوی حضور یابد مدت طلاق توافقی در تهران 3 الی 4 ماه و در شهرستان ها 1 الی 2 ماه زمان میبرد موفق باشید