30 دی 1400

اعتراض شخص ثالث به معامله صوری وارد است؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
در مورد قولنامه صوری سوالی دارم.
اینکه اگر فروشنده و خریدار هر دو راضی باشند و قولنامه صوری تنظیم کنند آیا شخص سوم میتونه به این قولنامه معترض بشه؟
اصل قضیه هم اینه که ملکی دست مستاجر بوده و وراث مالک در کشورهای مختلف ساکنند (ورثه در ورثه) و امکان اخذ انحصار وراثت کلیه وراث وجود ندارد.
البته هیچکدام مدعی نیستند.
مستاجر از این موضوع سوء استفاده کرده و حاضر به تخلیه ملک نیست.
آیا میتونه در دادگاه به این قولنامه معترض بشه.
البته 2 نفر از 5 ورثه حاضرند.سند هم در ثبت به نام مورث هست.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود و وقت شما بخیر دوست عزیز حتی اگر درخواست ابطال معامله ی صوری هم به عنوان ذی نفع ارائه دهند اگر شما شرایط صحت معامله را به درستی رعایت کرده باشید هیچ شانس بردی ندارند با این وجود در خصوص وجه معامله نیز به شما پیشنهاد میدهم در بند قرارداد از شرط صدور سند تجاری استفاده کنید که توسط ایشان قابل استناد نباشد