30 دی 1400

طلاق توافقی

دسته بندی : خانواده | حضانت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و عرض ادب. من مریضی لاعلاج نقص ایمنی دارم خانمم با درخواست پدرش بدون دلیل قانونی منزل را ترک کرده و دختر 10 ساله من رو همراه خودش برده است (و من هم دراین مورد اظهارنامه هم برایش نوشته ام.) و ایشان درخواست طلاق توافقی دارند و به دادگاه رجوع نکرده و از طریق ثبت استاد مهریه خودش را اجرا گذاشته است. در صورتی که من چند سال پیش مبلغ ۲۵۰ هزار تومان (که بیش از مهریه می باشد) بهش بعنوان امانت دادم و ازش رسید دارم چه جوری میتونم جلوی اجرایش را بگیرم و چطور میتونم موضوع فوق را به دادگاه بکشم.(در مورد طلاق دادن هم تصمیم قطعی نگرفتم) و چطور باید دخترم را ازش بگیرم. ببخشید چند تا سوال کردم. ممنونم از سایت خوبتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و وقت بخیر. ببینید با توجه به مطالبی که فرمودین، پیشنهاد ما به شما استفاده از مشاوره روانشناسی برای تحکیم زندگی و در صورت عدم توافق مخصوصا همسرتون، بهترین راهکار طلاق توافقی خواهد بود. در شرایط حاضر، حضانت فرزند با شماست و میتونید دادخواست حضانت بدین. در مورد مهریه باید سندی داشته باشید که ثابت کنه مبلغ پرداخت معوض مهریه بوده و در غیر این صورت باید به صورت حقوقی دادخواست مطالبه وجه بدین. همسر شما هم باید برای طلاق ثابت بکنه که بیماری شما مخل زندگی مشترک هستش و برای ایشون عسر و حرج ایجاد کرده. همه این موارد مستلزم صرف زمان و هزینه زیاده. طلاق توافقی در گروه وکلای پاسارگاد حدود ۲۰ روز زمان میبره. میتونید هر دو نفر برای مشاوره حقوقی به دفتر مراجعه کنید و پس از بررسی شرایط، تصمیم نهایی رو بگیرید