30 دی 1400

طلاق از طرف زوجه ومدت زمان آن

دسته بندی : خانواده | طلاق
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
همسرمن با طلاق توافقی موافق نیستن واز منوکالت بلاعزل دارن بابت اموالم
درراین صورت چقدررتایم میبره که بتونم به حقم برسم . در ضمن مهریه ۲۰۰ سکه اس آیا چیزی به من تعلق میگیره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی معمولااثبات طلاق از ناحیه زوجه با استناد عسر وحرج مشکل می باشد درصورت دلایل ومدارک محکمه پسند اگر بتوانید عسر وحرج در زندگی با همسر خود را ثابت کنید طلاق صورت می گیرد حداقل ۴ماه زمان میبرد بستگی به اعتراض وپروسه دادگاه دارد وزمان دقیقی نمی شود پیش بینی نمود