قرارداد وکالت

دسته بندی : حقوقی | وکالت
علیرضا ربیعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. من با یک وکیل دادگستری قرارداد امضا کرده ام . وایشان در دادگاه اعلام وکالت کرده اند و لیکن به طور جدی پرونده را پیگیری نمی کنند وبیشتر کارها را خودم انجام میدم . و طبق قرارداد در صورت عزل ایشان باید کل حق الوکاله را پرداخت کنم چه راهکاری برای من وجود دارد ؟ آیا اگر ایشان را عزل کنم باید کل حق الوکاله را چون در قرارداد نوشته شده است پرداخت کنم ؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر در قرارداد حق الوکاله شما این مورد درج شده باشد چنانچه ایشان مدعی شوند و علیه شما دادخواست مطالبه دهند می بایست پرداخت نمایید بهتر است با ایشان در بک جلسه بابت این موضوع توافق نمایید موفق باشید