30 دی 1400

امکان توقیف ملک منتقل شده....

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
وقت بخیر بحاطر خرید وام جانبازی سند بنام جانباز زده شده و در رهن بانک میباشد، سپس با قولنامه و وکالت فروش و اقرار نامه که توسط وراث تایید شده به اینجانب فروخته شده، آیا در صورت بدهی جانباز به شخص دیگر آیا امکان توقیف این ملک وجود دارد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اگر ملک مذکور در شمول استثنائات دین باشد امکان توقیف آن وجود ندارد لیکن اگر مشمول مستثنیات هم نباشد و توقیف شود از آنجا ک انتقال ملک قبل از توقیف صورت گرفته بدین سبب مالک جدید می‌تواند بواسطه ارائه مستندات انتقال ملک دعوای ثالث اجرایی مطرح و ملک را رفع توقیف کند موید باشید