13 مهر 1402

تعهد به حسن اخلاق در منزل

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
هادی میرزایی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و احترام
ببخشید من میتونم یه تعهد از همسرم بگیرم که به خاطر دروغ و خیانت وضرب و شتم دیگه خونه نیاد وفقط ماهیانه به ما خرجی بده ویه حقوقی به حساب من واریز کنن ؟؟
تا بتونم بالای سر بچه هام باشم و بزرگشون کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با وقوع عقد نکاح زوجین می‌بایست تکالیف خویش را در قبال یکدیگر انجام دهند و زوجه می‌بایست در منزل مشترک ساکن و از همسر خویش همکین نماید لذا اخذ تعهد مبنی بر عدم حضور ایشان در منزل مشترک واجد وصف قانونی نمی‌باشد و چنانچه چنین تعهدی اخذ نمایید اجرایی نخواهد بود لاکن رعایت حسن خلق و عدم سوء رفتار از تکالیف زوجین بوده و اخذ تعهد در این خصوص لزومی ندارد و چنانچه سوء رفتاری انجام گردید شما می‌توانید از طرق قانونی احقاق حق نمایید در خصوص هزینه‌های مورد سوال شما میبایست بیان گردد که نفقه و پرداخت آن بر عهده زوج بوده اگر ایشان از انجام این تکلیف امتناع نماید می‌توانید از طرق قانونی ایشان را ملزم نمایید