01 بهمن 1400

امکان واخواهی از رای غیابی و حصول نتیجه در آن

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام روز بخیر
کارمند یه دفتری بودم که با صاحب اون بابت عدم پرداخت حق بیمه به مشگل برخوردم.
من دادخواست دادم ایشون ملزم به پرداخت کلیه مزایا در دادگاه بدوی به مبلغ 14 میلیون تومان شد.
در همین اثناء ایشون مبلع 6 میلیون بحساب من واریز کردن که من خبر نداشتم
بعد یه نفر از طرف ایشون زنگ زد که این پول برای من بوده اونرو به حساب من واریز کنید!!!
من فکر کردم میخواد کلک بزنه و بعد ادعا کنه به من پول داده اینکارو نکردم
الان حکم دادگاه تجدید نظر کارگری هم رفته اجرای احکام ,چون پولی نداده.
چند روز پیش پیغامی گرفتم مبنی بر توقیف موبایل
رفتم شورای حل اختلاف , ایشون بابت اون 6 میلیون شکایت کردن و من رو مجهول والمکان معرفی کردن . رای غیابی صادر شد . من محکوم به پرداخت .
سوال من این هست
آیا با استناد به حکم صادره از شورای حل اختلاف کارگری که در مرحله اجرا هست میتونم رای این دادگاه رو با واخواهی به نفع خودم تغییر بدم ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اصولا دو موضوع مطروحه ارتباطی ب هم ندارند و واریز مبلغ ب حساب شما میتواند موجد حق مطالبه و استرداد وجه برای واریزکننده و صاحب حساب مبدا باشد و بنظر نمی‌رسد واخواهی برای رای صادره بدلیل مذکور راهگشای امری باشد لیکن تمام حقوق و مطالبات شما بدلیل عدم پرداخت از جانب کارفرما همانطور ک رای نیز صادر و در مرحله اجراست قابل وصول هست و کارفرما میبایست تمامی حقوق را وفق رای صادره ب شما بپردازد اما اینکه این دو موضوع مرتبط ب هم باشند خیر چنین نیست موید باشید