13 مهر 1402

بیمه کارگر و حقوق عقب افتاده

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به برقراری بیمه ی بیکاری
زهرا عمادالاسلامی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یک کارگر هستم بعداز سه سال اخراج شدم چند ماه حقوق نگرفتم
چند ماه هم بیمه کارفرما نداده
الان نمی توانم از بیمه بیکاری استفاده کنم
اردیبهشت خرداد تیر و شهریور بیمه پرداخت نشده گویا چک مدت دار به بیمه دادن
لطف کنید راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر گرامی شما می توانید به اداره کار شهرستان خود مراجعه کنید و اعلام نمایید که حقوق شما را پردخات نکرده و بیمه هم نکرده است ولی معمولا بعد از مدتی چون چک مدت دار می دهند سوابق بطور خودکار پس ازرپاس شدن چک در سامانه شما خواهد نشست