02 بهمن 1400

وصیت تملیکی قبل قبل از فوت به زوج

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام
بنده مرد هستم اگر همسرم به صورت رسمی ۱/۳ که بعد از وفات میتواند ببخشد را به من که همسرشم ببخشد آیا بعد از وفاتشان بنده از ۲/۳باقیمانده ۵۰ درصد یا همان ۱/۲ نیز ارث میبرم یا دیگر هیچ چیز به ارث نمیبرم به دلیل اینکه به صورت رسمی ۱/۳ در دفترخانه برای من ثبت شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم همسر شما میتواند تا یک سوم اموال خود را در قالب وصیت به شما تملیک کند. بعد از فوت ایشان، اگر فرزند نداشته باشید تا یک دوم و اگر فرزند داشته باشید تا یک چهارم اموال باقیمانده ایشان به شما ،ارث میرسد. آن یک سوم به شما منتقل شده و بعد از فوت هر دارایی که داشته باشند، یک دوم در صورت نداشتن فرزند و یک چهارم در صورت داشتن فرزند به شما ارث می رسد. موفق و موید باشید.