02 بهمن 1400

انتقال اموال مادر در زمان زنده بودن می تواند باعث اعتراض وراث شود؟

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام. مادر من یک زمین داشتن که پدرم قبل فوتشون به نام مادرم کرده بودن.
ایشان زمین را فروختن و با پول ان دوتا خونه خریدن یکی و به نام من که دخترکوچیکشون بودم زدن و اون کی و هم به نام یک برادرم.ما هفت تا خواهر و برادر هستیم . حالا که برادرام فهمیدن ناراحت شدن. میخواستم بدونم امکانش هست بتونن خونه ها رو با شکایت از ما پس یگیرن. مادرم سواد نداره.ولی خودشون زنده هستن و مگن مال خودم بوده و دوست داشتم این کارو بکنم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم هر شخص در زمانی که در قید حیات است (زنده بودن) می تواند همه دخل و تصرفی در خصوص اموال خود انجام دهد از جمله فروش املاک و یا انتقال آنها به هر شخصی که نظر دارد و هیچ یک از وراث نمی تواند معترض این موضوع باشد موفق باشید