14 مهر 1402

امکان یا عدم امکان دادخوست سال حضانت از خود

دسته بندی : خانواده | لغو حضانت
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من خانم هستم
من حدود 4ساله از همسرم جدا شدم و یک بچه داریم که حضانتش با من هست فرزند پسر هست و بیماری ام پی اس داره به هیچ عنوان قابل کنترل نیست و نگهداریش از توان من خارج شده می‌خوام حضانتش و برگردونم به پدرش باید به کجا مراجعه کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،با پدر ایشون صحبت کنید اگر قبول کرد به ایشان بسپارید ،چون طبق قانون اصولا تا 7 سالکی فرزند حضانت فرزند با مادر است ، وگرنه دادخواست لغو حضانت فرزندتون از خودتون را و سپردن حضانت را به پدرش را به دادگاه خانواده محل زندگی خود ارسال کنید از طریق دفاتر خدمات قضایی