02 بهمن 1400

شکایت از همسر به دلیل ندادن مهریه

دسته بندی : خانواده | طلاق
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سوالی داشتم من از همسرم شکایت کردم چندماهه خونه پدرم هستم همسرم نمیزاره بیام خونه قفل درب عوض کرده همسرم قصد جدا شدن داره ولی به خاطر مهریه حاضر نیست و اقدامی نمیکنه منو بلاتکلیف نگه داشته میخواستم بدونم که اگر در جلسه بگه که قصد طلاق دادن داره از محکومیت درمیاد و بازم من بلاتکلیف خواهم موند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خیر زوج در هر حال مکلف است که نفقه و مهریه زوجه را پرداخت نماید و نفقه ربطی به طلاق ندارد از زمان عقد تا زمان طلاق می بایست نفقه شما پرداخت شود چنانچه در جلسه دادیاری از برگشت شما به منزل مشترک خودداری نماید به ترک انفاق محکوم می شود شکایت ترک انفاق مربوط به عدم استفاده شما از منزل مشترک می‌باشد و ترک انفاق یعنی عدم تهیه موجبات زندگی مشترک توسط زوج که یکی هم از موجبات تهیه مسکن توسط زوج است و داستان طلاق و ادامه زندگی مشترک بعد از اثبات ترک انفاق است که شما میتوانید با اثبات غیر و خرج طلاق بگیرید د رخواست یا همان دادخواست به دفتر خدمات قضایی داده می شود و بعد از آن به شورای حل اختلاف و دادگاه خانواده ارجاع می شود و تحت رسیدگی قرار می گیرد و طلاق دعوای غیر مالی و هزینه دادخواست آن مبلغ ناچیز و اندکی است (کمتر از 200 هزار تومان) نحوه درخواست طلاق از طرف زن با نحوه درخواست طلاق از طرف مرد از نظر تشریفات خاص طلاق تفاوتی ندارد بزرگترین تفاوت این دو نوع طلاق این است که زن برای طلاق نیاز به اثبات دارد