02 بهمن 1400

طلاق و حضانت فرزند بخاطر بیماری زوج

دسته بندی : خانواده | طلاق
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام شوهرم مبتلا به زگیل تناسلی شده و خودم سالم هستم نوزاد ۶ ماهه دارم آیا میتواند حضانت کامل فرزندم را بگیرم و به پدرش اجازه ملاقات ندهم و اینکه حق طلاق دارم ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ موضوع بیماری همسرتان موردی رایج بوده و باتوجه ب مشکلاتی ک در زمینه رابطه جنسی ایجاد می‌کند می‌تواند موجب عسر و حرج زوجه و موجد حق طلاق برای شما باشد لیکن بحث حضانت تا ۷ سالگی باشماست و پس از آن تا بلوغ ب پدر منتقل می‌شود این بیماری از موارد عدم صلاحیت و سلب حضانت نیست موید باشید