02 بهمن 1400

محاسبه مهریه به نرخ روز.....

دسته بندی : خانواده | مهریه
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
مادرمن سال ۵۷ ازدواج کرده مهریه اش ۴۰ هزار تومان محاسبه کردم دیدم مهرش میشه ۸۷ میلیون می خوام بدونم واقعا همین قدر هست واینکه پدرم زمان انحصار وراثت از ارث مادرم برداشته مثل ۴ دونگ باع که ارث مادرم بوده به نام خودش کرده و ۲ دونگه شو به نام‌مادرم ۴ دونگ زمین دیگه هم همین طور به خانم خودش کردم البته قلنامه است زمین ساخته وبه اسم‌خودش مجوز ساخت‌گرفته و ووام می خواستم بدونم جریان این‌چی میشه اینکه ارث مادرم بوده به نام‌خودش گرده بعدشم ساخته ایا مادرم سهمی داره یا خیر اگر قلنامه رو دست کاری کنم کافیه یانه مجوز ساخت باعث میشه در دادگاه ما محکوم بشیم ممنون میشم جواب بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی بله مهریه مادرشما همان مبلغ می شود،در مورد سوال دیگر اگر قولنامه را دستکاری کنید ممکن است از شما شکایت جعل واستفاده از سند مجعول شود واگر پدر شما درقید حیات است ومدارکی بر حقانیت مادر خود دارید می توانید ارائه دهید وقولنامه را باطل کنید