02 بهمن 1400

تمکین وپرداخت هزینه دادرسی

دسته بندی : خانواده | تمکین
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام زن داداشم بعداز ۸ ماه زندگی مشترک بارضایت وبدونی هیچ مشکلی خونه روترک کردن هر خواسته ای داشتن انجام دادن اما برنگشتن حتی خونه گرفتن بازهم نیومدن چندین بار دنبال شون رفتن بازهم برنگشتن ونفقه هم گرفتن درحالی که حقشون نبود حالا هزینه های دادرسی هم انداختن گردن برادرم درحالی که این خانم یه ماشین سنگین به اسم شون هست حالا می خواستم بدونم ما می تونیم درخواست بدیم طلا هارو ازشون پس بگیریم البته مقدار طلا ها توی دفتر ازدواج شون ثبت شده حالا ماباید برای این که هزینه ی دادرسی رو ندیم باید چه کاری کنیم چون واقعا این خانم رفتار هاشون خیلی زشت وتوهین زیادی به ما کردن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی اگر مبلغ هزینه دادرسی زیاد است می توانید اعسار بزنیدودر مورد طلاها اگر به عنوان مهریه ذکر شده جزو مهریه محسوب می شود وقابل استرداد نیست اما طلاهای دیگر به عنوان هبه باشد باشرایطی قابل استرداد است