16 مهر 1402

پیگیری صدور حکم رشد

دسته بندی : ارث و امور حسبی | درخواست صدور حکم رشد
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شماره دادنامه : 140236390002946346 تاريخ تنظيم : 1402/07/15
شماره بايگاني شعبه : 0200907
››فَلاَ تَتَّ ِبع ُوا ٱل َه َوي اَ ْن تَ ْع ِدلُوا ‹‹
شعبه 4 دادگاه خانواده دادگستري شهرستان خرم آباد
دادنامه
دادگستري كل استان لرستان
شماره پرونده ها : 140236920001288826
پرونده کلاسه 140236920001288826 شعبه 4 دادگاه خانواده دادگستري شهرستان خرم آباد تصمیم نهایی شماره 140236390002946346 خواهان: آقای امیرمهدي حدادي دلاور فرزند نادر به نشاني استان لرستان - شهرستان خرم آباد - خرم آباد - مطهري رنگین كمان شماي بن بست سوسن
شرقي
خواندگان: 1. آقای نادر حدادي دلاور فرزند خداكرم به نشاني استان زنجان - شهرستان زنجان - زنجان - -آمادگاه ولایت زنجان-كوي سازماني میثم-بلوك 12-طبقه
2. رییس دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان به نشاني خرم آباد - گلدشت شرقي - خیابان ایران زمین - دادسراي عمومي و انقلاب خرم آباد خواسته: درخواست صدور حكم رشد
رای دادگاه
در خصوص دادخواست آقای امیرمهدي حدادي دلاور فرزند نادر به طرفیت دادستان دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی شهرستان خرم آباد و آقای نادر حدادي دلاور فرزند خداكرم به خواسته صدور حکم رشد ،

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما صرفا رای صادره را ارسال کردید، نیازی به ارسال متن رای نیست . صرفا سوال خودتون را در مورد رای صادره مطرح نمایید.