17 مهر 1402

تنفیذ وصیت نامه مازاد بر ثلث

دسته بندی : ارث و امور حسبی | ابطال وصیت نامه
رضا ایکدر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
پدر من 3 خرداد 1401 فوت شد وپنج خواهر و یک مادر دارم که اینا بعد فوت پدرم از هممون یه برگه امضا گرفتن که شاهدها که عموهای من هستن در حضور ما امضا نکردن و اون برگه به این شرح که ما پنج خواهر اسمامونو نوشتن ومتراژ خونه تا زمان حیات مادرمان تعلق و واگذار شود توخونه نوشته و امضا شده والان ادعا میکنن که من خونه رو به مادرم واگزار کردم و الان من سهم الارثمو میخوام این برگه رو به شورا دادن وغلط املای داره این برگه تو دادگاه قاضی به غلط املای گیر میده چون اخر نوشته ها تو برگه واگذار شود نوشته شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در این خصوص تا نوشته شما مطالعه نگردد که متن آن چگونه تنظیم شده اظهار نظر مشکل است ولی به طور کلی در صورتی که در متن آن قید شده باشد که تا زمان حیات مادر کسی حق فروش ندارد ،و این را از خود سلب نموده باشید امکان فروش نخواهید داشت ، جهت مشاوره بیشتر و مطالعه متن قرارداد می توانید با بنده مشاوره تلفنی رزرو نمایید