17 مهر 1402

حضانت فرزند دختر بعد از سن بلوغ

دسته بندی : خانواده | حضانت
علیرضا بوالحسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . من میخوام از شوهرم جدا بشم ولی میخوام حضانت دخترم با من باشه میخواستم بپرسم دختر بچه از چند سالگی میتونه انتخاب کنه که با پدر بمونه یا با مادر ؟ و کلا اگر من طلاق بکیریم دخترم که 15 سالشه حق انتخاب داره یا نه یا حتما باید 18 سالش بشه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربرگرامی طبق قانون فرزند دختر در سن 9 سالگی به بلوغ میرسد و میتواند خود انتخاب کند که با کدام یک از والدین زندگی کند درضمن نگهداری فررند تا 7 سالگی بر عهده مادر است