03 بهمن 1400

اخذ نفقه و تامین مسکن از پدر

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من ی دختر ۱۵ ساله هستم ی خاهر ۱۱ ساله دارم پدر و مادرم از هم جدا شدن ما رفتیم به دیدنه مادرم بعد که برگشتیم پدرم دیگه برای بردنه ما به خونه بهونه میاره و کیلید نمیده بهمون و گفتیم چرا مارو اذیت میکنی به مامن گفت که میخام زن بگیرم هروقت تکلیفم روشن شد میبرمتون و با اونیکه قراره وصلت کنه ی پسر ۱۵ ساله داره و درو بروی ما باز نمیکنه و لطفا خواهش میکنم منو راهنمایی کنید😔💔

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما و خواهرتان برای تامین مسکن و مخارج زندگی باید دادخواست مطالبه نفقه به طرفیت پدرتان به دادگاه بدهید تا دادگاه وی را ملزم به پرداخت نفقه طبق نظر کارشناس و نیاز مالی شما محکوم نماید