18 مهر 1402

رجوع زوج به زوجه بعد از طلاق سوم

دسته بندی : خانواده | ثبت واقع رجوع
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
با همسرم سه بار متارکه کردیم

بابت مهریه بار اول یک آپارتمان که از قبل مال خودم بود داد فقط به خاطر اینکه تو طلاق نامه ذکر نشه مهریه بخشیده شده گفت بنویسن
بار دوم هم من مهریه ام رو بخشیدم ولی باز گفت و تهدیدم کرد که تو بگو گرفتی
بار سوم که دوباره عقد کردیم یه ماشین داشتم که فروختیم پکلش رو به حساب آقا واریز کردیم و خونه رو هم فروختیم با پول خونه خودش یه واحد میدون ولیعصر به نامش خریدیم که پول خونه من مقداریش به حساب همسرم و مقداریش با توافق خریدار خودم به حساب فروشنده ولیعصر واریز شد بعد از تصمیم جداییمون 2و نیم دانگ خونه ولیعصر به احتساب سهمم از خونه رو وکالتی به نامم کرد ولی بعد از جدایی که بار سوم بود نمیتونستیم قانونا به هم برگردیم گفت بهم ثابت کن که فقط خودم رو می خوای و بچه رو از وکالتت انصراف بده منم قبول کردم ولی دوباره گفت نمی تونم خونه رو فروخت و با سهم من با اینکه کل خونه به نام خودش بود یه آپارتمان برام خرید ولی دوباره بعد مدت کوتاهی اومد سمتم گفت من هم بدون هیچ ادعایی دوباره خونه رو به نامش زدم الانم میگه نمی تونی خونه رو پس بگیری ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام امکان رجوع بعد از طلاق سوم وجود ندارد و شما اگر خانه ار به نام ایشان نمودید امکان استرداد وجود ندارد فقط میتوانید عوض این منزل را مطالبه کنید