03 بهمن 1400

طلاق توافقی بهتره است یا نه؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام منوهمسرم سه ساله باهم زندگی کردیم اخلاقیات خوبی داره اما بدم داره ازنظر فکری و مذهبی هیچ تناسبی باهم نداریم همسرم سریه موضوع میگه ازم سرد شده و دیگه رفت وآمد نمیکنه با خانواده ام من بچه ندارم اما وقتی نگاه میکنم میبینم همسرم همیشه آدم های بد دور برش هستن و اونارو خیلی خوب میدونه میترسم بچه بیارم و اوضاع بدتر بشه...میخواستم درباره ی طلاق بدونم چطور اقدام ب طلاق کنم طلاق توافقی بهتره یا عادی؟من حتما باید در منزل همسرم باشم یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی البته که طلاق توافقی از لحاظ پروسه دادگاه واینکه مدت زمان کمتری لازم است بهتر است وطلاق از طرف زن نیاز به اثبات عسر وحرج ودلایل محکمه پسند دارد به شما توصیه میکنم ابتدا از طریق مشاوران خانواده درجهت تحکیم ورفع موانع روابط همسر خود اقدام وسپس به طلاق فکر کنید‌.موفق باشید