03 بهمن 1400

شرایط و ضوابط اخذ گذرنامه برای بانوان

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید خانم هستم و ۱۸ سالمه پدرم فوت کردن ۱۲ ساله من مادرم در قید حیات هستن برای گرفتن پاسپورت میخوام‌اقدام کنم میشه یه راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم با توجه به اینکه شما ۱۸ سال سن را دارا هستید میتوانید راسا نسبت به اخذ گذرنامه اقدام نمایید. در این خصوص با توجه به سن ۱۸ سالگی شما، نیازی به اذن ولی شما نیست ( هر چند پدر شما در قید حیات نیستند). جهت دریافت گذرنامه با در دست داشتن اصل شناسنامه، کارت ملی، ارائه ی اصل آخرین گذرنامه و عکس بیومتریک به نزدیک ترین دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی یا همان پلیس 10+ رجوع کرده و گذرنامه ی خودد را دریافت می نمایند. موفق و موید باشید.