03 بهمن 1400

امکان توقیف سه دانگ منزل برای مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام سه دنگ از خانه مسکونی که به صورت قولنامه ای هست و در حال حاضر ساکن هستیم بنام زوجه است با توجه به اینکه حق طلاق دارم چطور بعد طلاق میتونم سهم خودم را بگیرم آیا میشود سه دنگ باقیمانده را بخاطر مهریه طلب کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در خصوص موضوع مطروحه میبایست گفت مهریه حق شما بوده و دینی هست بر ذمه زوج اگر چنانچه آنرا ابرا نکرده باشید هرزمانی میتوانید آنرا مطالبه کنید و امکان توقیف اموال تحت مالکیت زوج وجود دارد بشرط آنکه این اموال در شمول استثنائات دین نباشد در فرض مذکور اگر چنانچه زوج صرفا همین سه دانگ را دارد قابل توقیف نیست لیکن اگر منزل دیگری هم دارد از شمول استثنائات دین خارج و ملک مذکور برای وصول مهریه قابل توقیف هست موید باشید