21 مهر 1402

مطالبه مهریه و توقیف اموال

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
سیده فاطمه موسوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شب خوش
همسر دوست بنده
ایشونو از منزل بیرون کردن و مهریشو گذاشته اجرا
این اقا ورشکسته خودشو اعلام کرده از دار دنیا سه دنگ ماشبن بنامشه
ایا میتونه خانومش ماشینو بگیره
حدود 7 میلیرد بدهکاره
و خانومش پولاشو توی ارز دیجیتال گرفته
الانم با متشینی ک پلاک بنام اقای تو جادس
و 2روزه اجازه نمیده اقا دختر 13 سالشو بببینه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام به شما با استناد به قانون منزل مسکونی فرد قابل توقیف نمی باشد و خودرو اگر وسیله کار مرد باشد نیز قابل توقیف نیست در هر صورت اعلام ورشکستگی ایشان مانع وصول مهریه توسط همسرشان نیست .برای اجازه ملاقات با فرزندشان ومی بایست در دادگاه طرح دعوا نماید .پیشنهاد می شود دراین مورد از وکیل دادگستری کمک بگیرید تا با بررسی مدارک و شرایط به شما کمک کند .