04 بهمن 1400

انصراف از خدمت تحت عنوان بازنشستگی پیش از موعد

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده پرسنل ناجا با خدود ۱۸ سال خدمت اخیرا فساد در محل خدمت و فرماندهی را به علت ظلم هایشان افشا کردم و آنها هم مرتب شروع به انتقال هر سه ماه به مناطق مختلف نهایتا به دورترین منطقه نمودند که یکبار به مدت ۵ ماه فرار که دادسرا رفتن و جریمه شدم و بعد از ان غیبت زیر ۱۵ روز داشتم که چندین ماه است به عنوان اعتراض اینگونه خدمت میکنم برایم فرار از خدمت و معرفی به دادسرا زدن و اعتراص کردم گفتند چون مکرر اینگونه خدمت کردی و اون یکروزم برای ما کارایی خدمتی نداشتی برایت فرار زده ایم با اینکه حضورم در دفتر ثبت میباشد چگونه میتوانم پیگیر شوم هدف انها گرفتن حکم زندان برای من و اخراج است و منم هدفم اینه بازنشسته شوم و زیر بار ظلمشان نروم ..متشکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام به نظر می رسد شما میتوانید از قانون بازنشستگی پیش از موعد وبا شرایطی که برای آن مقرر شده است استفاده نمایید. کارکنان پایور مشمول این قانون با رسیدن به حد نصاب مقرر زیر و با رعایت سایر شرایط زیر بازنشسته می‌گردند: کارکنان اعم از انتظامی و کارمند در سن پنجاه و دو سالگی‌. نیروی انتظامی مکلف است با تقاضای بازنشستگی کارکنانی که حداقل سی سال سابقه خدمت دارند.همچنین بازنشستگی کارمندان منوط به داشتن حداقل بیست سال سابقه خدمت می‌باشد. موید باشید