22 مهر 1402

ممانعت از ملاقات طفل و لغو حضانت

دسته بندی : خانواده | لغو حضانت
تارا حسنی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر،پدرفرزندم از ملاقات وی ممانعت میکند،کیفری شکایت کردم 2بار رای گرفتم ولی حاضراست جریمه را پرداخت کندوفرزندم رانیاورد،راه بهتری برای اجبارشدن یا سلب حضانت وجود دارد؟سپاس

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی جهت سلب حضانت از والدی که حضانت را بر عهده دارد می بایست شما بتوانید انحطاط اخلاقی و یا عدم صلاحیت در نگهداری فرزند مشترک و یا ورود صدمه و لطمه روحی به فرزند را اثبات نموده که لغو حضانت صورت بگیرد و به شما اعطا شود در غیر این صورت راه دیگری جز شکایت ممانعت از ملاقات طفل وجود ندارد.