04 بهمن 1400

مهریه ومطالبه آن.....

دسته بندی : خانواده | مهریه
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام

اینجانب در سال ۱۳۹۱ ازدواج نمودم و مهریه خانمم طبق سند ۲۴۰سکه بهار آزادی و سی میلیون وجه رایج کشور ولی طبق کاغذ عادی که پیش سردفتر می باشد و چند نفر هم امضا کردند و دفتر بزرگ که پیش ایشان است سند دانگ خانه می باشد ولی در سند ازدواج پولی اش کردند

سوال اول بنده کارمند می باشم آیا می توانند بنده را به خاطر وصول مهریه زندان کنند

سوال دوم آیا می توانم تقاضای قسطی بندی مهریه کنم با توجه به اینکه بنده به غیراز آن خانه و یک ماشین چیز دیگری ندارم

سوال سوم تکلیف فرزندانم چی می شود یک دختر ۶ ساله و یک پسر ۴ ساله

سوال چهارم آیا می توانم خانه ام که سند دانگ اش به اسمم است بگیرم و تقاضا کنم که داخلش زندگی کنم چون باید سرپناهی داشته باشم ، چون خانه طوری است می شود به طور مساوی تقسیم کرد بدون دردسر

سوال پنجم ، تا چه مقدار از حقوقم می تواند بردارد ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربرگرامی درصورت مطالبه ومحکومیت شما خودرو ویک چهارم از حقوق شما توقیف می شود وخودرو جزو مستثنیات دین نبوده وقابل توقیف می باشد مگر اینکه قبل از مطالبه مهریه سند را به کس دیگری انتقال دهید اما منزل قابل توقیف نمی باشد واگر در شان شما باشدوجزو مستثنیات دین است ودرصورت نداشتن تمام مهریه می توانید تقسیط نمایید وفرزندان تا ۷سالگی اولویت حضانت با مادر وبعد از ۷سالگی باپدر می باشد