22 مهر 1402

باز پس گرفتن بیمه بدنه از وراث راننده مقصر فوت شده

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به استرداد حق بیمه
طیبه جمال زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سال 91پدرم تصادف کردوفوت کردومقصرشناخته شدبعدکامیون زیاندیده حادثه 30میلیون براش خسارت زدن بندنصف این مبلغو میپرداخت کردیم ومابقی راکامیون ازبیمه بدنه خودش استفاده کرده الان بیمه شاکی وراث شده پولی که به کامیون پرداخت کرده رامطالبه کرده ایاماراهی برادفاع داریم یامیتونه ازسال 91تاالان تاخیرتادیه بگیره باتشکرازشما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقتتون خوش تاریخ شکایت را قید نکردید و اینکه در متن بیمه نامه مرور زمان دعوی را چک کنید (زیرا در قوانین خاص مثل قانون بیمه مرور زمان وجود دارد گاهی فقط برای بیمه گذار و گاهی مثل بیمه آتش سوزی برای بیمه گر و بیمه گذار) اگر دعوی مشمول مرور زمان نباشد.. اصل و خسارت توسط بیمه گر قابل مطالبه است چرا که بیمه بدنه از راننده مقصر باز پس گرفته میشود. موفق باشید