04 بهمن 1400

امکان دریافت حق و حقوق از والدین در زمان حیات ایشان‌

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

امکان گرفتن حق و حقوق از سرپرست خانواده که زنده هستن وجود دارد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم سوالتون قدری مبهم هست. اگر منظورتان دریافت نفقه از پدر هستش، اگر فرزند پسر زیر ۱۸ سال یا فرزند دختر هستید که تا حالا ازدواج نکرده اید، شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه به طرفیت پدرتان به دادگاه ارائه دهید. اگر شرایط فوق الذکر را ندارید، شما نمیتوانید از سرپرست خانواده(پدرتان) مطالبه نفقه بخواهید. اگر سرپرست خانوار شما، حقوق مستمری دریافت می کند شما در زمان حیات ایشان، حقی نسبت به مستمری ایشان ندارید. موفق و موید باشید.