05 بهمن 1400

اسقاط خیار تدلیس.....

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.ملکی رو با همسرم خریدیم مبایعه نامه خیار تدلیس نوشته ساقط شده. ملک ما با بیان دو پارکینگ گرونتر خریدیم آیا اگه پارکینگ رو جابجا کنن با این شرط ما می تونیم شکایت کنیم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام هر آنچه که نسبت به قرارداد یا مبایعه نامه متفاوت باشد یا جابجایی صورت پذیرد میتوانید اقدام به الزام یا فسخ نمایید در مورد مبلغ نیز اگر بیش از عرف منطقه باشد هم همچنین است