05 بهمن 1400

سوال در خصوثنفقه فرزند

دسته بندی : خانواده | نفقه
مصطفی اشرفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دادگاه برا نفقه دخترم ماهی ۹۰۰ تعیین کرده ولی پدر دخترم اعتراض زده هنوز فرصت اعتراض هست به نظر شما منم اعتراض بزنم ک با توجه به اینکه هزینه ها زندگی زیاد و تورم این نفقه کمه ؟ ک دادگاه رو اعتراض اون کمترش نکنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام پس از اعتراض پدر به شما ابلاغ میشود جهت تبادل لوایح شما در همان تبادل لوایح با توجه به مطالب مطرح شده توسط همسرتان امکان دفاع دارید و همچنین نفقه فرزند با توجه به شرایط مالی همسر تعیین میشود و در آینده شما فرصت اعتراص به این مبلغ را با توجه به شرایط تورم دارید