24 مهر 1402

مطالبه حقوق معوقه و بیمه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
حمید غیاثی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من 9ماه تو تولیدی کالای خواب مشغول ب کار هستم
بیمه نشدم و حقوق قانون کارنیست
و سروقت پرداخت نمیشه
درصورتی توی قرداد حق بیمه درج شده بود
راهنمایی کنیین چه کاری میتونم انجام بدم ک هم بیمه رو بگیرم هم حقوق عقب افتاده رو..

پاسخ کارآموز وکالت :

درود . با مراجعه به اداره کار و طرح دعوی ، میتوانید ما به تفاوت حقوق و حقوق معوقه و حق بیمه و... خویش را از کارفرما مطالبه نمایید.ضمنا پرداخت حق بیمه توسط کارفرما الزامی میباشد ، حتی در صورتی که در قرارداد شما قید شده باشد که حق بیمه پرداخت نمیگردد . موفق باشید.