24 مهر 1402

استرداد طلا در دوران عقد و مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
ام سلمه شمس ناطری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده هفت ماهه که عقد کردم همسرم چندین بار بهم گفته که من تو رو نمی‌خواستم و به اجبار خانواده م ازدواج کردم و الان هم میگه که طلاق میخواهم طلا هایت رو هم پس نمی‌دهم و مهریه هم میخوام باید چکار کنم که طلا هام رو پس بدهد و مهریه ندهم

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و احترام اگر شما طلا را که در دوران عقد خریده و هبه کرده اید و فاکتور خرید آنها را دارید می تواند دادخواست رجوع از هبه و استرداد طلا را به طرفیت زوجه تقدیم کنید. به شرط اینکه1. هبه معوض نباشد2. عین طلا در مالکیت و اختیار زوجه باشد. مهریه از حقوق زن است و به محض وقوع عقد به تملک او در می آید و می تواند مهریه را از همسر مطالبه کند.