05 بهمن 1400

ابطال معامله انجام شده به علت فقدان قصد

دسته بندی : حقوقی | املاک
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر .ما سه تا خواهریم که یه پدر بی سواد داریم ،داداشم چند سال پیش رفت و با دروغ خونه رو به اسم خودش زد الان ما چطوری میتونیم حقمون و بگیریم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خواهر گرامی شما می بایست ادله و شواهد خود را در دادگاه حاضر نموده و درخواست ابطال معامله انجام شده به استناد فقدان قصد پدر را ارائه دهید. ( طبق ماده ۱۹۰ قانون مدنی). اگر سندی که حاکی از وقوع معامله انجام شده ما بین پدر و برادرتان میکند، بیع باشد به دادگاه اعلام نمایید که پدر بنده هیچ دریافتی نداشته و اگر برادرم، مدعی پرداخت است این را ثابت نماید. اگر شاهدی نیز در این خصوص و فریب خوردن پدرتان دارید، حتما به دادگاه ارائه و آن را به قاضی جهت استماع گواهی معرفی نمایید. موید باشید.