05 بهمن 1400

مطالبه حقوق و مزایای کارگری از کارفرما

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید یک سوال در مورد وزارت کار داشتم می خواستم بدونم اگر یک فردی برادر خود را بدون دادن دستمزد و بیمه و پایان کار به مدت ۳ سال به کار گیرد می توان شکایت کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم؛ فرد به کارگیری شده در کارگاه میتواند بابت حقوق و مزایای خود به اداره کار مراجعه و از کارفرما بابت حقوق و مزایا و همچنین بیمه شکایت نماید، زیرا برادر بودن کارگر با صاحب کارگاه مانعی جهت اخذ حقوق و مزایا نیست. موید باشید.