05 بهمن 1400

انتقال سهم الارث وراث بدون اطلاع آنان

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر جناب آقای جمشیدوندقبلا سوالی ازشماکردم که ملک مسکونی که سه دانگ بنام پدروسه دانگ بنام مادرم بودکه پس ازفوت مادرم پدرم باتبانی دفترخانه ای سه دانگ مادرم رابه خودوسپس به خواهرم انتقال دادوسه دانگی که بنام پدرم بود درانحصارووراثت امده ومالیات برارث هم پرداخت شده جهت ابطال سندکه فرمودیداقدام کردیم ولی قراررددعواصادرشده وپرونده دردادگاه بدوی درسامانه ثنامختومه شده وکیل داریم که ایشان میگوینداز من انحصارووراثت مادرتان میخواهند برای اینکه سه دانگ مادربرگردد الان میخواهدبرای ما انحصارووراثت مادرم راانجام دهد باتوجه به مختومه شدن پرونده ورددعوا وباتوجه به انجام انحصارووراثت امکان رای مثبت دادگاه میباشد ؟؟؟؟ممنون از راهنمایی شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی، وکیل محترم شما به احتمال قوی، به اسناد و مدارک جدیدی دست پیدا کرده و یا به حیله و نیرنگ طرف مقابل پی برده که در دادرسی موثر بوده و اکنون میخواهد از حکمی که علیه شما صادر شده است اعده دادرسی نماید. نهایت همکاری و تلاش خود را با همکار گرامی در این خصوص انجام دهید و انشالله که به حق و حقوق قانونی و شرعی خود خواهید رسید. فقط این نکته خدمتتون عارض بشم که بعد از فوت مادر، تمامی اموال به جا مانده از ایشان، به صورت قهری به ملکیت ورثه در می آید و به احتمال زیاد و قوی پدر شما کار خلاف قانونی انجام داده که شما را از سهم خود محروم نموده است . با همکار محترم همکاری لازم را انجام داده و به نتیجه دلخواه امید است که برسید. موید باشید.