05 بهمن 1400

چگونگی ارث درمذهب اهل تسنن....

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،ببخشید در سایت ها مطلبی مبتنی بر اینکه طبق قانون احوال شخصیه اهل تسنن،اگر پدری،دختر تک فرزند داشته باشد، به برادر و برادر زاده اش،ارث میرسد
ایا درست است چنین چیزی؟
لازم به ذکر است که آن پدر،سالهاست تهران زندگی میکند ،ولی در شناسنامه اس اهل تسنن قید شده
اگر پاسخ مثبت است،چگونه میتوان جلوی این اتفاق را گرفت؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی اگر فرزند منحصر به دختر باشد تمام ارث به فرزند دختر می رسد وفرقی بین اهل تسنن وتشیع وجود ندارد ویعنی تا در طبقه اول فرزند وجود دارد ارث به طبقات بعدی برادر وبرادر زاده نمی رسد