26 مهر 1402

اخذ سند تعیین تکلیف ۱۳۹۰

دسته بندی : ثبتی | امور املاک
تارا حسنی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب.... من بیست سال پیش یک زمین خریدم که سند عادی هست‌... الان همه اطرافش ساخته شده و سند گرفتن.. من برای دریافت سند از چه راهی باید اقدام کنم؟ چون در سایت ثبت نام سند در تعیین تکلیف شرایطی نوشته شده که من اصلا نمیدونم مالک اولیه که زمین را تفکیک کرده بعد از بیست سال زنده هست یا نیست.. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام شما باید درخواست سند تحويل دهید استعلام مربوطه توسط هیات قانون تعیین تکلیف اخذ می‌شود