26 مهر 1402

تغییر آدرس سامانه ثنا

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
مجید شیخی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.وقتتون بخیر.زوجه ای که دوشیزه هست و در دوران عقد به سر میبره.اگه بخواد درخواست طلاق بده میشه آدرس ثناش رو عوض کنه و از شهری غیر از شهر خودش درخواست طلاق بده؟دعوی طلاق میشه در شهری که زوجه هست باشه یا باید در اقامتگاه زوج باشه ؟با عنایت به اینکه در دوران عقد هستند و زوجه دوشیزه هست و از حق حبس استفاده میکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام بهتر است آدرس محل سکونت و اقامتگاه واقعی خود را در سامانه ثنا ثبت کنید .